Bliv træner

Er du glad for at klatre? Er du smilende og motiverende at være sammen med? Har du lyst til at videregive din glæde for klatring til andre? Så er det dig vi leder efter!

Ledige træner- og instruktørposter

Minijunior 8-10 år
Vi søger lige nu en smilende og motiverende klatretræner eller -instruktør til vores minijuniorhold for 8-10-årige børn. Træningen foregår hver torsdag kl. 16.30-18.00, og sammen med din medtræner vil det være jeres opgave at sammensætte klatrelege og træning på et niveau der passer til børnene.
Læs mere her.

Startforløb
Vi søger lige nu en ny træner til vores Startforløb. Det er et plus, hvis du tidligere har gennemgået træner- eller instruktøruddannelser, men det er ikke et krav, så længe du selv klatrer på et moderat niveau, kender og kan videreformidle basale klatreteknikker.
Læs mere her.

Søndagsklatring
Vi søger nu nye trænere eller instruktører til vores Søndagsklatring for børn i alderen 0-7 år og deres forældre. Holdet klatrer hver søndag kl. 09.30-11.00.
Som træner bliver du en del af et hold af trænere, som fordeler søndagene mellem sig, således at du ikke forpligtiger dig til at være i klubben hver søndag.
Læs mere her. 

Junior 10-14 år
Er du vores næste juniortræner? Vi søger lige nu en smilende og motiverende træner til de 10-14 årige. Træningen foregår hver onsdag kl. 17.00-19.00, hvor det sammen med din medtræner vil det være din opgave at sammensætte klatrelege og træning på et niveau der passer til børnene.
Læs mere her.

Er du interesseret i at blive hjælpetræner, eller har du idéer til nye kaltrehold, er du altid meget velkommen til at skrive til os.

Kontakt os på info@oskk.dk