Bliv træner

Er du glad for at klatre? Er du smilende og motiverende at være sammen med? Har du lyst til at videregive din glæde for klatring til andre? Så er det dig vi leder efter!
Som træner i OSKK har du gratis kontingen, og kan klatre lige når du har lyst.

Ledige træner- og instruktørposter

Junior 10-14 år
Er du vores næste juniortræner? Vi søger lige nu en smilende og motiverende træner til de 10-14 årige. Træningen foregår hver onsdag kl. 17.00-19.00, hvor det sammen med din medtræner vil det være din opgave at sammensætte klatrelege og træning på et niveau der passer til børnene.
Læs mere her.

Minijunior 8-10 år
Vi søger lige nu en smilende og motiverende klatretræner eller -instruktør til vores minijuniorhold for 8-10-årige børn. Træningen foregår hver torsdag kl. 16.30-18.00, og sammen med din medtræner vil det være jeres opgave at sammensætte klatrelege og træning på et niveau der passer til børnene.
Læs mere her.

Søndagsklatring
Vi søger nu nye trænere eller instruktører til vores Søndagsklatring for børn i alderen 0-7 år og deres forældre. Holdet klatrer hver søndag kl. 09.30-11.00.
Som træner bliver du en del af et hold af trænere, som fordeler søndagene mellem sig, således at du ikke forpligtiger dig til at være i klubben hver søndag.
Læs mere her. 

Er du interesseret i at blive hjælpetræner, eller har du idéer til nye kaltrehold, er du altid meget velkommen til at skrive til os.

Kontakt os på info@oskk.dk